Wat anderen over ons zeggen

recensies van klanten van Rien Treur Makelaardij

Bekijk de recensies hieronder, om te lezen wan andere klanten van onze werkwijze vinden. 

Verkocht

Gedempte Binnengracht 48, Woerden
Betrouwbaar!

Betrouwbaar!

dhr. Van Zijl
Een echt goede makelaar. Bij het aanvragen van de offerte kwam hij verreweg als beste uit de bus. Daarna heeft hij alle verwachtingen meer dan waargemaakt. Betrouwbaar, altijd bereikbaar en buitengewoonplezierig in de omgan. Ik kan hem iedereen aanbevelen en zou hem zonder enige terughoudendheid wederom inhuren. Een 9+ op alle punten.

Verkocht

Helsinkilaan 31, Woerden
Vriendelijk, geduldig en goed advies!

Vriendelijk, geduldig en goed advies!

mevrouw A. Hogendoorn
Vriendelijk, geduldig en weten ( Dennis en Rien) wat zaken doen is. Geven goed advies bij zowel aankoop als verkoop van huis. 

Zeker niet opdringerig. Wij zijn echt zeer tevreden over Rien Treur Makelaardij.

Verkocht

Seringenlaan 24, Woerden
Duidelijk en helder

Duidelijk en helder

familie De Jong
Goede service en prima communicatie. Snel met reageren en altijd te benaderen. Duidelijk en helder.
Denkt mee bij de verkoop en geeft realistische adviezen. Een betrouwbare makelaar!

Verkocht binnen 3 weken

Kastanjelaan 59, Harmelen
Top

Top

familie Pouw-Ruijter
Makelaar met medewerkers die flexibel en behulpzaam zijn en meedenken met hun klanten. Enkel positieve ervaringen met betrekking tot de aankoop en verkoop van onze woningen. Alles snel en tot in de puntjes geregeld! Top!

Verkocht binnen 3 weken

Linschoterweg 12, Woerden
Professioneel, vriendelijk en no-nonsense!

Professioneel, vriendelijk en no-nonsense!

familie De Vogel
We hebben de samenwerking als zeer fijn ervaren. Professioneel, vriendelijk en no-nonsense. 

Alle beslissingen werden in goed overleg genomen. Er kwamen heel veel reacties op ons huis binnen, maar ondanks de enorme toeloop werd er voor iedere geïnteresseerde rustig de tijd genomen. Ons huis was zo verkocht. 

We kunnen dan ook iedereen Rien Treur Makelaardij van harte aanbevelen!

Verkocht

Houtdijk 5, Kamerik
Vriendelijk, positief en komt afspraken na.

Vriendelijk, positief en komt afspraken na.

dhr. J. Linnenbank
Zeer vriendelijk, en positief, komt afspraken na en is eerlijk, verteld hoe het is, dus het is gelijk duidelijk hoe we er voor staan, denkt met ons mee.

Verkocht

Weijland 59-C, Nieuwerbrug aan den Rijn
Begrijpt de markt in de omgeving

Begrijpt de markt in de omgeving

dhr. Kosterink
Begrijpt de markt in de omgeving. Schakelt snel en luistert naar wat ik als klant wil. Meedenken over de folder, de foto's, de media.
Ook het persoonlijk contact bij veranderingen was prettig.

Verkocht

Haanwijk 27, Harmelen
succesvol en tot ieders tevredenheid

succesvol en tot ieders tevredenheid

dhr. Van der Waaij
Het te verkopen object (woonhuis met schuur en perceel weiland) vereist gedegen kennis van de gebruiksmogelijkheden in relatie tot wet- en regelgeving van de overheid. Rien Treur Makelaardij bleek over deze kennis te beschikken waardoor een geïnteresseerde koper gevonden kon worden.
Daarnaast bleek dat, toen het verkoopproces stagneerde als gevolg van de complexe situatie, Rien Treur Makelaardij de partijen wist te motiveren om vol te houden en met nieuwe ideeën uiteindelijk het proces succesvol en tot ieders tevredenheid af te ronden.

Verkocht binnen 3 maanden

Voorweg 33, Noorden
super begeleiding!

super begeleiding!

M. van Dijk
Nadat ik een hele vervelende en heftige periode in mijn leven heb gehad besloot ik dat het beter was om te gaan verhuizen maar hoe pak je zoiets aan? Ik nam contact op om een gesprek met Rien hierover te hebben. Rien wilde eerst uitzoeken of ik wel echt wilde verhuizen, zodat het geen bevlieging van mij was en ik er achteraf geen spijt van zou krijgen. Hij heeft mij daarin zeer goed, vriendelijk en met heel veel geduld begeleid. Toen ook Rien er van overtuigt was dat ik voor mijzelf een goeie keus had gemaakt om te willen verhuizen heeft hij de opdracht aangenomen. 

Ik kan niet anders zeggen dat dit een geweldige makelaar is, nooit is er iets te veel, niet voor Rien niet voor Corrie of Dennis. 

 Ik werd en word eerlijk en deskundig geadviseerd (en nog steeds).
 
Ook met de aankoop van het nieuwe appartement ben ik goed en heel deskundig geholpen en zijn de onderhandelingen zowel voor de verkopers als voor mij naar alle tevredenheid verlopen.

Na deze prettige en fijne ervaring met dit makelaarskantoor adviseer ik dan ook ......  wanneer u een makelaar nodig heeft, voor verkoop of aankoop van een nieuwe woning ..... neem contact met hen op.!!! 

Tot slot wil ik Rien en Corrie hartelijk bedanken voor alle tijd begeleiding en advies en zeker Dennis wil ik hierin niet vergeten.

Dus Dennis ook voor jou hartelijk dank voor je deskundigheid en inzet ! 

Verder wens ik jullie heel veel succes.

Verkocht

Singelhof 67, Woerden
Binnen 4 dagen verkocht!

Binnen 4 dagen verkocht!

A.J.M. Boer
Door een medebewoner van het complex kwam ik bij Rien Treur Makelaardij terecht.
Ik ben zeer tevreden over de klantgerichte service en de afhandeling van de verkoop.
Voor nieuwe potentiële aan/verkopers zeker een aanbeveling!

Verkocht

Jaagpad 13, Harmelen
Met succes gekocht 150 jaar oude huis

Met succes gekocht 150 jaar oude huis

Erik en Charlotte
Wij hebben op 24 juni 2014 onze handtekening gezet onder het koopcontract. Op 31 oktober 2014 was de officiële overdracht en hebben wij onze handtekening gezet onder het samenlevingscontract. Een dag om nooit te vergeten mede door de fantastische betrokkenheid en begeleiding van Rien Treur en zijn medewerkers. Er komt een hoop kijken bij het kopen van een woning, maar alles is keurig geregeld en Rien Treur was altijd goed bereikbaar voor vragen. Het enthousiasme van Rien Treur betreffende deze woning in Harmelen, zorgde ervoor dat wij vol vertrouwen dit schattige huisje van ruim 150 jaar oud hebben gekocht. Elke dag zijn wij dankbaar dat dit huis op ons pad is gekomen en dat het allemaal zo soepel is verlopen! Rien en medewerkers, nogmaals bedankt! Groetjes Erik Lantinga en Charlotte Papendorp

Verkocht

Haanwijk 8, Harmelen
twee keer tevreden

twee keer tevreden

Wim Verwoerd
Vijf jaar geleden besloot ik mijn boerderij in de Meije " de blauwe wereld " te verkopen. Doordat Corry Treur op mijn  beeldhouwcursus zat en een leuke sympathieke vrouw is besloot ik om haar man te vragen voor de verkoop. Rien Treur kwam langs en wat meteen opviel was dat hij zich terdege had voorbereid. Vooral  voor de combinatie bedrijfshuisvesting  met wonen moet je een makelaar hebben die daar veel ervaring in heeft. De verkoop was binnen een week voor elkaar. Ik heb alles als zeer prettig ervaren. Het is een goed familie bedrijf met leuke mensen.
Doordat ik op de verkoopsite stond zag ik dat hij een leuke vervallen scheepswerkplaats in Harmelen te koop had staan en zo kwam ik in de straat te wonen waar ook Rien Treur is gevestigd. Door het overgaan van mijn relatie, vijf jaar later hebben we dit huis ook in de verkoop  gedaan en door de goede ervaringen besloten we weer met Rien Treur in zee te gaan. Maakte vijf jaar geleden nog Corry de foto's nu een professionele fotograaf  met een prachtige brochure tot gevolg. Ook met moeilijke zaken als bodemverontreiniging en kettingbedingen weet Rien goed om te gaan.
Wederom is het weer in een week gelukt om het huis tegen een goede prijs te verkopen.
Ik ben zeer tevreden over de dienstverlening en durf iedereen dit makelaarskantoor aan te bevelen.


Verkocht

Oudeland 18, Harmelen
snel verkocht en aangekocht

snel verkocht en aangekocht

Familie Van den Heuvel
De inspanningen van Rien en zijn medewerkers bij de verkoop van ons huis en ook bij de aankoop van onze nieuwe huis, is door ons zeer gewaardeerd.

Om ons huis 'verkoop klaar' te maken  hebben we goede tips gekregen, mede door de professionele brochure van ons huis en de pro-actieve acties van Rien is ons huis, naar onze mening, snel verkocht. Daarnaast zijn we uitgebreid begeleid bij alles wat er komt kijken bij het verkopen van een huis.

We hebben Rien en zijn kantoor leren kennen als betrouwbaar, deskundig, professioneel en met gevoel voor humor en persoonlijke aandacht. Bij vragen was het kantoor altijd te bereiken, of werden we snel teruggebeld.

Rien beheerst alle vaardigheden van het verkopen en kopen van een huis, en weet goed de rust erin te brengen.

Dankzij het uitgebreide netwerk – waar Rien over beschikt – heeft hij ons op het spoor gezet van een woning die formeel nog niet in de verkoop stond.

En waar we nu met heel veel plezier wonen.

Verkocht

Koningshof 7, Harmelen
snel verkocht en andere woning aangekocht

snel verkocht en andere woning aangekocht

familie Mohr- van Schaik
Het contact met dit makelaarskantoor verliep prima, ook buiten kantoortijden. Alle medewerkers zijn persoonlijk betrokken. Het traject werd duidelijk uitgelegd met de daarbij behorende tarieven. Tijdens spannende momenten brengen zij de rust om de onderhandelingen goed te laten verlopen. Wij zijn uitermate tevreden over dit makelaarskantoor. 

Verkocht

Berkenlaan 40, Harmelen
onze eerste ervaring met een makelaar

onze eerste ervaring met een makelaar

Zilpa en Hage
Eind februari speelde bij ons het idee onze woning in de verkoop te zetten omdat we een andere woning op het oog hadden, maar we wilden eerst ons eigen huis verkopen. Een belletje met Rien en het balletje is gaan rollen. Ruim 2 weken later stond ons huis in de verkoop en 3 weken later was de verkoop rond. Heerlijk, wij konden zelf ook weer een stapje verder gaan denken. 
Door een professionele fotograaf zijn er mooie foto’s gemaakt en een prachtige brochure opgemaakt. Naast dat dit een professionele indruk maakt op eventuele kopers is het voor ons ook een mooie, blijvende herinnering aan onze vorige woning. In vergelijking met zelf afgedrukte of digitale exemplaren van andere makelaars een groot pluspunt.
Het was de eerste keer dat wij een makelaar nodig hadden, maar als we die in het vervolg weer nodig hebben hoef ik niet na te denken wie ik ga bellen.
Professioneel, kennis van zaken, goed bereikbaar (indien geen gehoor vaak binnen een uur alsnog contact) en, last but not least, uiterst vriendelijk!
Bedankt Rien, Corry en Dennis voor al jullie inspanningen!

Verkocht

Emmakade 6-A, Woerden
Kaaspakhuis in het centrum van Woerden

Kaaspakhuis in het centrum van Woerden

wg Willem van Baren (mede namens mijn broer en twee zussen)
Eind mei 2015 gaven wij Rien Treur Makelaardij opdracht ons voormalige kaaspakhuis te verkopen.

Het betreft een gebouw uit de jaren dertig van de vorige eeuw.
Onder meer vanwege de leeftijd van het object, de staat van onderhoud en de huidige bestemming waren wij van mening dat wij een makelaar nodig hadden die ervaring had met niet alledaagse panden en die ons kon adviseren over een realistische vraagprijs.

Bij het geven van de verkoopopdracht gaf de heer Rien Treur duidelijk aan welke weg hij zou bewandelen en hoe hij ons zou rapporteren over de gang en stand van zaken. 
Wij werden zeer frequent kort en bondig op de hoogte gesteld met welke gegadigden werd gesproken, wat hun reacties waren en welke actie vanuit de makelaar zou worden genomen en wanneer.
Vanuit het makelaarskantoor, dat korte lijnen kent, kregen wij daarbij ook duidelijk adviezen, wat door ons zeer op prijs werd gesteld.

Eind juni 2015 verkocht Rien Treur namens ons ons voormalige kaaspakhuis tegen een bevredigende prijs.
 
De dienstverlening van Rien Treur Makelaardij beoordelen wij als familie Van Baren als zeer goed (een tien).
Wij hebben Rien Treur Makelaardij ervaren als een zeer professionele “club.”
 
Close

Inloggen

Inloggen op mijn Rien Treur Makelaardij B.V.. Heb je nog geen account? Maak er direct één aan!

Vergeten?

Nog geen account?

Close

Inloggen

Inloggen op mijn Rien Treur Makelaardij B.V.. Heb je nog geen account? Maak er direct één aan!

Vergeten?

Nog geen account?

Close

Bel de makelaar

Weet je zeker dat je de makelaar wil bellen?

Er worden mogelijk kosten in rekening gebracht voor het gebruik van uw mobiele telefoon.

Close